MAGAZİN
Giriş Tarihi : 24-04-2023 19:10

Rize’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Rize’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Rize’de Taşlıdere Gazi İlk/Ortaokulu tarafından hazırlanan etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik Saygı Duruşu ve öğrenciler tarafından işaret dili ile İstiklal Marşının okunmasının ardından Vali Vekili Ertuğrul Arslan, çocukların bayramını kutladı. Günün anlam ve önemine dair İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen de bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından TBMM’nin açılışını konu alan tiyatral gösterisi sahnelendi. Ardından sevimli kukla "Ela" kukla gösterisi ile çocuklarla buluştu.

Taşlıdere Gazi İlk/Ortaokulu 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları birbirinden güzel iki gösteri katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Program sonunda ise "Türkiye Bir" adlı çalışmayı katılımcıların beğenisine sunan öğrenciler seyircilere duygu dolu anlar yaşattı.

Program sonunda okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kutlama etkinlikleri Pazartesi günü (Yarın) Rize Valiliği, Rize Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim İl Müdürlüğünde düzenlenecek temsili makam ziyaretleri ile sona erdi

.

 

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK