RİZE HABER
Giriş Tarihi : 24-04-2023 19:08

Kandemir: “14 Mayıs’ta Doğu Karadeniz'de tarih yazacağız!”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Doğu Karadeniz İl Başkanları toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 14 Mayıs’ta Doğu Karadeniz'de tarih yazacaklarını kaydetti.

Kandemir: “14 Mayıs’ta Doğu Karadeniz'de tarih yazacağız!”

AK Parti Doğu Karadeniz İl Başkanları Toplantısı, Giresun İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Erkan Kandemir, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi Doğu Karadeniz Bölgesindeki 10 il başkanıyla bir araya geldi.

Toplantının ardından sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan Kandemir, 14 Mayıs’ta Türkiye'nin geleceğini oylayacaklarını ve Doğu Karadeniz'de tarih yazacaklarını belirterek, “Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki 10 il başkanımız ile Giresun'da buluştuk. Bu seçimde Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Türkiye Yüzyılı’nda teröre, teröriste geçit yok! Vatan için Erdoğan diyeceğiz! 14 Mayıs’ta Doğu Karadeniz'de tarih yazacağız!” ifadesini kullandı.

Toplantıya, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Muhammed Avcı ile Rize İl Başkanı Hikmet Ayar da katıldı.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK