RİZE HABER
Giriş Tarihi : 09-01-2024 10:45   Güncelleme : 09-01-2024 14:24

YENİDEN ADAY GÖSTERİLEN RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN’E RİZE - ARTVİN HAVALİMANINDA COŞKULU KARŞILAMA

İstanbul’da gerçekleştirilen Ak Parti Aday Tanıtım Toplantısında, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ismi açıklanan ve 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Rize’den aday gösterilen Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, şehre dönüşünde havalimanında karşılandı.

YENİDEN ADAY GÖSTERİLEN RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN’E RİZE - ARTVİN HAVALİMANINDA COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından Rize- Artvin Havalimanında düzenlenen karşılama merasimine, AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, İlçe ve Belede  Belediye Başkanları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Arif Berber ve Gençlik Kolları teşkilatı, AK Parti teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. Havalimanında karşılanan Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, kalabalık bir araç konvoyu ile Rize merkeze gelerek AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Yeniden aday gösterilmesi Rize’de sevinçle karşılanan Belediye Başkanımız Rahmi Metin, parti il binasında basın açıklaması yaparak bir süre partililerle hasbihal etti.
Başkan Rahmi Metin açıklamasında; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri için Rize Belediye Başkanlığı görevine yeniden aday olarak gösterildik. Görev için tekrardan şahsımı layık gören ve birlikte yol yürümekten onur duyduğum Dünya Liderimize şükranlarımı arz ediyorum.

5 yıldır hizmetle müşerref olduğumuz, emanet bilerek gözümüz gibi baktığımız, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilerek gece-gündüz çalıştığımız, ana-baba ocağımız Rize’mizin 5 yıl daha emrindeyiz inşallah. Sadece üstlendiğimiz vazife gereği değil, bu şehirde yaşayan bir vatandaş olarak temennimiz; şehrimizi hak ettiği gibi daha iyiye, daha güzele ulaştırmaktır.
Şerefle, gururla, arzuyla üstlendiğim Rize Belediye Başkanlığı görevimi ifa ederken Sayın Cumhurbaşkanımızın “Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik.” sözünü düstur edinerek şehrimizin bütün beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz. Tüm vekillerimiz ile beraber, teşkilatımızla beraber kardeşçe, dostça şehrimiz için elimizden gelen ne varsa yapacağız.

Rize’ye hizmet bayrağını taşımamıza vesile olan ve bu süreçte yanımızda olan herkese minnettarız. Beraber yol aldığımız ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ederim. Allah’ın izni ve sizlerin teveccühleri ile üsteleneceğimiz yeni dönem görevimiz artık daha tecrübeli, deneyimli ve güçlü adımlarla ilerleyecektir. Yürüteceğimiz yeni projelerde ve tüm çalışmalarımızda destekleriniz bizim için çok kıymetli..

“Makamı güçlü kılmaktır aslolan, makamdan güç almak değil” şiarıyla milletine hizmet etmeyi esas alan ve Türk siyaset tarihine damga vuran Ak Parti’nin neferleri olmaktan gurur duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ile Rize’mizi geleceğe taşımak ve şehrimizin her bir köşesine hizmet götürmek için canla başla yola devam! şeklinde ifadelere yer verdi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK