MAGAZİN
Giriş Tarihi : 06-11-2022 21:57

Sosyal medya Harran'ı konuşuyor!

Şanlıurfa Harran'da düzenlenen konser sosyal medyada gündem oldu. Mustafa Sandal, Soner Sarıkabadayı ve Kurtuluş Kuş gibi sanatçıların yer aldığı konsere 120 bin kişinin katıldı. Mustafa Sandal ise "40 yıl hayal etsem, düşünsem Harran'da böyle bir etkinlik olacağı aklıma gelmezdi" dedi.

Sosyal medya Harran'ı konuşuyor!

Geçtiğimiz hafta Şırnak Cizre'de 100 bin kişinin katıldığı konser sonrasında şimdi de sosyal medya başka bir konseri konuşuyor. 

Şanlıurfa Harran'da düzenlenen konserde Mustafa Sandal, Soner Sarıkabadayı, Kadir, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi sanatçılar yer aldı.

Harran'da düzenlenen konsere 120 bin kişinin katıldığı öğrenilirken Soner Kabadayı da Harran'da ilk kez konser vermekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, "Sizlerin karşınızda şarkı söylemek benim için olabilecek en büyük şeref mertebesidir." ifadesini kullandı.Festival sonunda sahne alan Mustafa Sandal ise "40 yıl hayal etsem, düşünsem Harran'da böyle bir etkinlik olacağı aklıma gelmezdi. Ben buraları 20 yıl önce geldim. Şimdi o günden bugüne konserde bir zaman tüneli yapacağız." diye konuştu.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK