RİZE HABER
Giriş Tarihi : 04-03-2023 22:38   Güncelleme : 04-03-2023 23:07

ŞEHİDİMİZ VAR RİZE

Rize'nin Güneysu ilçesinden olan Polis Memuru Muhammet Tarakçı, Hatay’da deprem sonrası devriye görevinde iken meydana gelen depremde devrilen duvar ve ağaç altında kalarak kaldırıldığı sahra hastanesinde şehit düştü.

ŞEHİDİMİZ VAR RİZE

Şehidin evinde acı büyük Şehit anası oğluna bir şey olduğunu hissettiğini evde Kur'an dersi okurken kalkıp camdan bakıp aşağına polisleri gördüğünü dile getirdi.

Ankara’da Hukuk Müşavirliği kadrosunda görev yaparken Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından gönüllü olarak Hatay İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevlendirilen Rize'nin Güneysu ilçesinden olan Polis Memuru Muhammet Tarakçı, Antakya Atatürk Parkı içerisinde yaya devriye görevinde iken üzerine ağaç ve duvar devrilmesi sonucu yaralandı.

Hatay Sahra Hastanesinde ilk tedavisinin ardından hava yolu ile Adana Şehir Hastanesine gönderilen polis memuru Tarakçı, şehit düştü.

Tarakçı’nın cenaze namazı yarın (5 Mart 2023 Pazar) Rize Merkez Sahil Camii önünde ikindi namazı öncesi (saat 15.00)'te düzenlenecek Resmi törenin ardından ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra İslampaşa Mahallesindeki şehitliğe defnedilecek.

3 yıllık polis memuru olan Şehit Tarakçı'nın 27 yaşında bekar olduğu  ve bir kız kardeşi olduğu öğrenildi.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK