RİZE HABER
Giriş Tarihi : 13-06-2023 10:10

Rize'de Minik Atmacalardan Vali Çeber’e Şiirli Ziyaret

Rize Merkez Çay İlköğretim Okulu 3- A sınıfı öğrencileri Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Rize'de Minik Atmacalardan Vali Çeber’e Şiirli Ziyaret

Valilik toplantı salonunda öğrencilerle bir araya gelen Vali Kemal Çeber, sınıf öğretmeni Ahmet Topal’dan sınıf hakkında bilgiler aldıktan sonra Atmacalarıyla tek tek sohbet ederek gelecek planlarını sordu.

Öğrenciler, Vali Kemal Çeber için yazmış oldukları şiirleri okudular. Vali Çeber’e merak ettikleri konular hakkında sorular sorarak, kendilerini ağırladıkları için teşekkür ettiler.

Vali Çeber, minik atmacalarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yazmış oldukları şiirlerin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Vali Çeber, “Sevgili atmacalarım; sizlerle bir araya gelmek bizim enerjimizi arttırıyor. Her biriniz çok güzel şiirler hazırlamışsınız, hepinizi kutluyorum. Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının sonuna geldiniz. Önünüzde yaz tatili var. Bu yaz tatilini en iyi şekilde geçirmenizi temenni ediyorum. Bir yandan dinlenip bütün yılın yorgunluğunu atarken diğer yandan kitap okumayı da ihmal etmeyin. Sizler ülkemizin geleceğinizsiniz, yarının valileri, kaymakamları, idarecileri, mühendisleri olacaksınız. Kendinizi ne kadar iyi geliştirirseniz ülkemiz de o kadar ileriye gidecektir. Bizler sizin için varız, yapacak olduğunu her çalışmada sizlerin yanınızdayız. Hepinize dersleriniz de ve hayatınızda başarılar diliyor alnınızdan öpüyorum” dedi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen de hazır bulundu.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK