RİZE HABER
Giriş Tarihi : 11-10-2023 17:44

Rize Valisi Baydaş beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerle bir araya geldi

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerle 2023-2024 Sezonu Okul Spor Faaliyetleri Planlama ve Koordinasyon Toplantısında bir araya geldi.

Rize Valisi Baydaş beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerle bir araya geldi

Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerle okul sporları değerlendirme ve koordinasyon toplantısında bir araya gelen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, “Siz bir işe gönlünüzü ve emeğinizi koyarsanız başaramayacağınız ve üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir konu yoktur” dedi.

2023-2024 Sezonu Okul Spor Faaliyetleri Planlama ve Koordinasyon Toplantısı Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında; Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, ilimizdeki 177 beden eğitimi öğretmeni, 68 antrenör ve branş il temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilimizdeki okullarda oluşturulan spor kulüplerinin faaliyetleri, spor tesisleri ve salonlarının verimli kullanılması, okullardaki spor kulüplerine yapılacak malzeme yardımı, sporcularımızın durumu, okullarımızın ihtiyaçları konuşuldu. Vali Baydaş, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlere tek tek söz vererek görüş, öneri, talep ve sorunlarını dinledi.

Toplantıda konuşan Vali Baydaş, “Rize’ye gelmeden önce Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlarımızla görüştüm. Eğitim ve spor ağırlıklı bir süreç izlemeyi düşündüğümü ifade ettim. Bunu da sırtımız size yaslayarak yapmak istiyorum dedim. Spor hayatın içine bir türlü sokamıyor, eğitim ve spor faaliyetini bir araya getirmek de zorluk yaşıyoruz. Bakanlığımız bu konuda çok gayret gösteriyor ama sahada bunun yansımalarını göremiyorduk. Dolayısıyla ilk uygulama çalışmamız olarak buna karar verdik. Her okulda spor kulübü kurduk. Tüm okullarımızda kulüplerimizi faaliyete geçireceğiz. Ben sizin heyecanla bu işe sahip çıkacağınızı düşünüyorum. Beden eğitimi öğretmenlerimiz ve antrenörlerimizin istediğinde neleri başarabildiğini gören bir idareci olarak konuşuyorum; Siz bir işe gönlünüzü ve emeğinizi koyarsanız başaramayacağınız ve üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir konu yoktur” dedi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK