RİZE HABER
Giriş Tarihi : 11-10-2023 17:41

Makatına ve bağırsaklarına sakladığı uyuşturucu, Rize'de cerrahi operasyonla ele geçirildi: 3 kadın tutuklandı

Rize’de uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti şüphesiyle gözaltına alınan yabancı uyruklu 3 kadından birinin makatına ve bağırsaklarına sakladığı uyuşturucu ameliyatla ele geçirildi.

Makatına ve bağırsaklarına sakladığı uyuşturucu, Rize'de cerrahi operasyonla ele geçirildi: 3 kadın tutuklandı

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Rize genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve kente uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalarda; kent merkezinde yabancı uyruklu 3 kadın şahsın yapılan kontrolünde iç çamaşır kısımlarında kapsül şeklinde ambalajlanmış halde Metamfetamin Maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, şüphe üzerine beden muayenesi için hastanede tetkikleri yapılan kadınlardan M.G.’nin bağırsak ve makat kısmında uyuşturucu ve uyarıcı madde olduğu değerlendirilen bazı bulgulara rastlanılması üzerine cerrahi operasyonla M.G.’nin bağırsak ve makat kısmından ambalajlanmış kapsüller halinde Metamfetamin Maddesi çıkarıldığı kaydedildi.

3 şahıstan toplam 10 parça halinde kapsül şeklinde 868,91 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince P.E., R.P. ve M.G. hakkında adli işlemler yapıldıktan sonra yabancı uyruklu 3 kadın çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklandı.

Polis ekipleri kentte narkotik suçlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK