RİZE HABER
Giriş Tarihi : 08-11-2022 20:38

Rize İl Genel Meclisi, Kasım Ayı Toplantısını Çay Çarşısı'nda Gerçekleştirdi

İl Genel Meclisi Kasım toplantılarının 6. Birleşimine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Çay Çarşısı Genel Müdürü Hasan Önder, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı. Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Çay Çarşısı Genel Müdürü Hasan Önder Çay Turizmi ve Çay Çarşısıyla ilgili bilgilendirme amaçlı bir slayt gösterisi gerçekleştirdi.

Rize İl Genel Meclisi, Kasım Ayı Toplantısını Çay Çarşısı'nda Gerçekleştirdi

Meclis Başkanı İbrahim Türüt, toplantının son bölümünde yaptığı konuşmada Rize’nin gözde turizm mekanlarından olan Çay Çarşısında toplantımızı yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek “il genel meclisi üyelerimizin çay çarşısını yakından görmesi ve bu güzide mekanın tanıtımına bir nebze katkı sunmak için meclis toplantılarımızın bir birleşimini burada gerçekleştirdik.Türk Çayı'nın daha etkin tanıtımını sağlamak, tüketici gruplarına farklı özellik ve kalite normlarında yer alan çay ürünlerini tadımı ve satışını sağlamak, çay işletmelerinin pazarlama kapasitelerini geliştirmek ve bunlara bağlı olarak ilimizi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısını artırarak turizmden elde edilen gelirleri artırma amacıyla yapılan çay çarşımızın ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bize bu güzel ortamı hazırlayıp en iyi şekilde misafir eden Çay Çarşısı Genel Müdürümüz Hasan Önder ve ekibine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Toplantının akabinde Çay Çarşısını gezerek Genel Müdür Hasan Önder’den bilgi alan Başkan Türüt ve İl Genel Meclisi Üyeleri, 3D ortamında izleyicilere sunulan çayın dünü, bugünü, tarladan bahçeye uzanan serüvenini ve Rize turizmini konu alan filmi izledi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK