RİZE HABER
Giriş Tarihi : 09-09-2023 00:06   Güncelleme : 09-09-2023 00:15

Rektör Yılmaz'dan Müjdeler Ard Arda Geldi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, üniversite ana yerleşkesi içinde öğrencilerin ihtiyaçlarına özel olarak yeni bir yurt ve gençlik merkezi inşa edileceği müjdesini verdi.

Rektör Yılmaz'dan Müjdeler Ard Arda Geldi

Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret etti. Rektör Yılmaz görüşme sonrası yeni yurt ve gençlik merkezi müjdesi verdi. 

Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Bugün, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret etme onurunu yaşadık. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ana yerleşkesi içinde öğrencilerimizin ihtiyaçlarına özel olarak yeni bir yurt inşa edeceğiz. Ayrıca, yine yerleşkemiz içinde gençlerin sosyal anlamda harika deneyimler yaşayabileceği bir gençlik merkezi kurulacak.

Üniversitemizi memnuniyet ve gelişmeyi öncelikli tutan, öğrenci odaklı bir kurum haline dönüştürme taahhüdümüz bulunmaktadır. Bu güzel haberlere dair heyecanımızı sizlerle paylaşmak istedik. 

#RecepTayyipErdoğanÜniversitesi #rteü #GençlikveSporBakanlığı #ÖğrenciDeneyimi #ÖğrenciYurdu #KampüsTesisleri #GençlikMerkezi #YeşilAlanlar #SosyalEtkinlikler #KültürelEtkinlikler #SporTesisleri #HeyecanVericiHaber #ÜniversiteGelişimi #öğrenciodaklıüniversite #öğrencidostuüniversite #kampüsyaşamı

#rteü

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK