RİZE HABER
Giriş Tarihi : 08-09-2023 23:48   Güncelleme : 09-09-2023 00:18

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine 4. Uzman Doktor Geliyor

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 4. Tıbbi onkoloji doktoruda eylül ayı içerisinde atanacağı bilgisini sosyal medya hesabından duyurdu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine 4. Uzman Doktor Geliyor

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Yusuf Yılmaz  sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi için Çocuk Endokrinolojisi, Çocuk İmmünolojisi ve Alerjisi, Çocuk Nefrolojisi,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşlarında atama yapılması planlanıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından  ayrıca Yoğun Bakım, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Tıbbi Onkoloji, Acil Tıp, İç Hastalıkları branşlarında da atama yapılacak. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Yusuf Yılmaz , Sağlık Bakanlığımız tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi için Çocuk Endokrinolojisi, Çocuk İmmünolojisi ve Alerjisi, Çocuk Nefrolojisi, Yoğun Bakım, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Tıbbi Onkoloji, Acil Tıp, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşlarında Eylül ayı içinde birer uzman doktor ataması yapılması planlanmaktadır. Çalışma arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Sağlık Bakanımıza taleplerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz şeklinde paylaşımda bulundu.

 

#sağlıkbakanlığı #hastane #atama #uzmandoktor #rteü #rize

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK