RİZE HABER
Giriş Tarihi : 25-01-2024 23:27   Güncelleme : 25-01-2024 23:32

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyelerine En İyi Makale Ödülü

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik, Mimar ve Makine Bölümü Öğretim Üyeleri Uluslararası "En İyi Makale " ödülüne layık görüldü.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyelerine En İyi Makale Ödülü

Haber : Yasemin Özçelik

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde görev yapan öğretim üyeleri, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. RTEÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Cüce, Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Mert Cüce ve Makine Mühendisliği Doktora Programı öğrencisi Arş. Gör. Tamer Güçlü, "On the Use of Nanofluids in Solar Energy Applications" başlıklı makaleleriyle En İyi Makale Ödülü'ne layık görüldü.

2020 yılından günümüze kadar olan okunma sayısı, atıf sayısı, indirilme sayısı, kapsam ve içerik gibi çeşitli alanlarda yapılan titiz değerlendirmelerin ardından verilen bu prestijli ödül, öğretim üyelerinin ve öğrencilerin kaliteli bilimsel çalışmalarını taçlandırıyor.

RTEÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nden gelen bu başarı haberi, üniversitenin bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerindeki yüksek standartları ve başarılarına bir örnek olarak ön plana çıkıyor. Öğretim üyeleri, üniversite adına ulusal ve uluslararası alanda bilime katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu ödül, üniversitenin akademik başarısını vurgulayarak bilimsel alanlardaki etkinliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

 
YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK