RİZE HABER
Giriş Tarihi : 25-01-2024 23:24

Rize'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

RİZE'DE 2024 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ULAŞTIRMA-HABERLEŞME, EĞİTİM, TURİZM, TARIM, ENERJİ, İMALAT, KONUT, SAĞLIK VE DİĞER KAMU HİZMETLERİ ALANLARINDA TOPLAM 344 PROJE VE İŞİN YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ BELİRTİLDİ

Rize'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ın başkanlığında düzenlenen 2024 yılı I. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, AFAD Acil Durum Yönetim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordinasyonu ve etkin bir şekilde yürütülmesi amaçlanıyor.

rize-afad-toplanti-12.jpeg

Toplantının açılışında konuşan Vali Baydaş, ilimizde 2023 yılı IV. Dönemi boyunca gerçekleştirilen yatırımları değerlendirdi. Ulaştırma-haberleşme, eğitim, turizm, tarım, enerji, imalat, konut, sağlık ve diğer kamu hizmetleri alanlarında toplam 344 proje ve işin yürütüldüğünü belirtti. Bu projelerin toplam tutarının 46 milyar 173 milyon 918 bin ₺ olduğunu ifade eden Vali Baydaş, yatırımların %33'ünün tamamlandığını ve 2023 yılı ödeneklerinin 7 milyar 203 milyon 755 bin ₺ olduğunu söyledi.

Yatırımcı kuruluş temsilcileri tarafından sunulan 2023 yılı IV. Dönemi yatırım ve iş programları, toplantıya katılan ilçe belediye başkanları, kaymakamlar ve diğer yetkililerle paylaşıldı. Toplantıda, yatırımların yürütülmesinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de ele alındı.

rize-afad-toplanti-13.jpeg

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, ilin gelişimi ve yatırımların daha etkin bir şekilde yönetilmesi için önemli bir platform olma özelliği taşıyor. Kamu kurumları arasında işbirliğini sağlayarak ilin kalkınmasına katkıda bulunan bu toplantılar, yatırımların daha verimli bir şekilde sonuçlanmasına yönelik stratejilerin belirlenmesine olanak tanıyor.

 Etiketler :
YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK