KARADENİZ HABER
Giriş Tarihi : 01-10-2022 22:14

Kuvvetli Yağışlar Kapıda Meteoroloji gün verdi !

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Pazar günü için Bolu, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Bartın ve Düzce için Sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Yağışlar İstanbul dahil Marmara Bölgesi'nin tamamında da etki gösterecek. Orta ve doğu Karadenizde ise parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli Yağışlar Kapıda Meteoroloji gün verdi !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, yarın Marmara, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, batı kesimlerde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yağışların öğle saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın. Düzce ve Karabük çevreleri ile Bolu'nun kuzey ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK