RİZE HABER
Giriş Tarihi : 25-01-2024 10:32   Güncelleme : 12-02-2024 16:24

Güneysu TOKİ konutlarında sona yaklaşıldı

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Toki konutlarında sona yaklaşıldığını ve 128 konutun kısa bir zaman sonra hak sahiplerine teslim edileceğini kaydetti.

Güneysu TOKİ konutlarında sona yaklaşıldı

Rize'nin Güneysu ilçesinde, sel afeti nedeniyle evleri zarar gören vatandaşlar için yapımına başlanan TOKİ konutları hızla yükseliyor. Yöresel ve yatay mimariye uygun inşa edilen 128 konut yapımında sona yaklaşıldı. Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, konutlar hakkında yaptığı açıklamada, yöresel ve yatay mimariye uygun inşa edilen konutların ilçenin çehresini de değiştireceğini belirterek, "Konutlar ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine de katkı sağlayacak. Bölgenin kalkınmasında önemli bir rol oynayacak." ifadelerini kullandı.

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, ilçede yapımı devam eden TOKİ konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Özer, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Bu kapsamda 8 blok 128 daireden oluşan TOKİ konutları inşaatında da sona gelindiğini kaydeden Başkan Özer, afetzedelere yapılan konutların kısa zamanda hak sahiplerine teslim edileceğini ifade ederek, "Yöresel ve yatay mimariye uyumlu inşa edilen 128 konut yapımında da sona yaklaşıldı. İnşallah kısa bir zaman sonra konut sahipleri dairelerine kavuşacak. Konutlar bölgenin coğrafi yapısına uygun inşa edildi. İlçemizde yeni bir sosyal yaşam alanı kuruluyor. TOKİ tarafından afetzedelere yapılan konutlar kısa zamanda hak sahiplerine teslim edilecek. TOKİ binalarında çevre düzenlemesi, yol, park ve çocuk oyun parkları bitmek üzere. Yöre mimariyle inşa edilen konutların dış cephe işlemlerinde de sona yaklaşıldı. Konutlar ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine de katkı sağlayacak. Bölgenin kalkınmasında önemli bir rol oynayacak." dedi.

Başkan Özer, TOKİ tarafından inşa edilen konutların afetzedelerin hayatlarında önemli bir dönüm noktası olacağını da kaydederek, “Bu konutlar, afetzedelere yeni bir başlangıç yapma imkanı sunacak ve onlara huzurlu ve mutlu bir yaşam alanı sağlayacaktır. İlçemize destekleri dolayısıyla başta sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere konutların yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu konutların, afetzedelerin hayatlarına yeni bir umut ve mutluluk getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

rifat-ozer-guneysu-belediye-baskani.jpg

guneysu-toki-konutlarinda-sona-yaklasildi-1.jpg

guneysu-toki-konutlarinda-sona-yaklasildi-2.jpg

guneysu-toki-konutlarinda-sona-yaklasildi-3.jpg

guneysu-toki-konutlarinda-sona-yaklasildi-4.jpg

guneysu-toki-konutlarinda-sona-yaklasildi-5.jpg

guneysu-toki-konutlarinda-sona-yaklasildi-6.jpg

guneysu-toki-konutlarinda-sona-yaklasildi-7.jpg

guneysu-toki-konutlarinda-sona-yaklasildi-8.jpg

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK