RİZE HABER
Giriş Tarihi : 18-08-2022 20:36   Güncelleme : 06-09-2022 15:16

Fındıklı Belediyesi İşçilerini Ek zam

Fındıklı Belediyesi işçilerini Ek zamla mutlu etti. Fındıklı belediyesi ile Belediye İş Sendikası Rize Şube Başkanlığı arasında yapılan ek protokolle, kadrolu işçiler, personel ltd Şti. işçileri ve Viçebel A.Ş. işçilerine ek zam yapıldı. Belediye kadrolu ve iki şirket bünyesinde çalışan işçilerin ücretlerine Belediye Başkanı Ercüment Şahin ÇERVATOĞLU ve Belediye İş Sendikası Rize Şube Başkanı Yaşar KASPAR’ın katılımıyla Belediye Başkalığı makamında Mart ayında yapılan zamma ilave olarak 1 Temmuz dan geçerli olmak üzere kadrolu ve şirket işçilerine % 30 oranında zam yapıldı.

Fındıklı Belediyesi İşçilerini Ek zam

 

Belediye Başkanı Ercüment Şahin ÇERVATOĞLU yaptığı açıklamada; 
Çalışma arkadaşlarımızla birlikte Fındıklı’da yapılan hizmetleri beraber yapıyoruz, Mart ayında toplu sözleşmeyle zam yapmıştık, ancak, çalışma arkadaşlarımızın yüksek enflasyon ve her gün kötüye giden ekonomik gelişmeler karşısında Mart ayında yaptığımız zamma ilave olarak ara bir zam kararı aldık ve tüm çalışma arkadaşlarımızın ücretlerini yansıttık, çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum, dedi.

Belediye İş Sendikası Rize Şube Başkanı Yaşar KASPAR ‘da; Üyelerimizin refah düzeyini arttırmak için Toplu sözleşme gereği Mart ayında bir zam yapılmıştı,  Sayın başkanımızın her zamanki gibi emeğe ve emekçiye  destekleriyle toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen kadrolu ve şirket işçilerinin maaşlarına  ara zam yapılmıştır.
Fındıklı Belediyesi Emekçilerini mutlu eden Değerli Başkanım  Ercüment Şahin Çervatoğlu Başkanımıza örgütümüz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum, Belediyemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. dedi.

AdminAdmin