KARADENİZ HABER
Giriş Tarihi : 25-03-2023 23:48   Güncelleme : 26-03-2023 00:17

Duygu Çelik CHP İstanbul Milletvekili Aday Adayı

Duygu Çelik Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığına başvurusunu genel merkezde gerçekleştirdi.

Duygu Çelik CHP İstanbul Milletvekili Aday Adayı

27. dönem İstanbul 1. bölge 23. sıra adayı, 28. dönem aday adayı olan Duygu Çelik bölgesinde sevilen ve sayılan biri olup bir çok sivil toplum kuruluşunda gerek kadınlar, gerek çocuklar ve engellilere destek projelerinde yer almıştır.  Başarılı çalışmaları ile dikkatleri çeken Çelik, Deprem bölgesinde depremzedelere yaptığı yardım kampanyası yanı sıra depremden zarar gören hayvanlar için gerekli dernek ve kuruluşlara destek vermiştir.

28. dönemin ülkenin kaderindeki önemine binaen, sıkı bir çalışma içerisinde olacaklarını, projeler ve çalışmalar ile başta kadın, çocuk ve engellilerin sesi olacağının işaretini verdi.

“Projeler içerisinde kırsal kalkınma başta olmak üzere, teknolojik üretime ve AR-GE ye önem verilecek, ülkenin bozulan eğitim sistemi köy enstitüleri kıvamına geri getirilecektir” dedi

DUYGU ÇELİK KİMDİR 

Doğu Karadeniz’in incisi Artvin Şavşat doğumlu avukat bir babanın, Ardahan doğumlu adil, vicdanlı, vatansever bir annenin, Cilavuz Köy Enstitüsü mezunu dedenin yetiştirdiği bir evlat, 20 Ocak 1979 İstanbul’ta doğup büyümüş Cumhuriyetçi bir kadınım.

Çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve engelli vatandaşlarımızın ülkemizde daha fazla önem-senmesi, daha fazla fark edilmesi, hak ettikleri koşullara sahip olmalarını önemsiyorum.

Ülkemin eğitime, bilime, AR-GE’ye, teknolojik üretime, doğru tarım ve hayvancılığa önem verilmesiyle yeniden kalkınabileceğine inanıyorum.

Eğitim hayatımda liseyi Bilfen Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2002 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü’nden siyaset bilimleri, medya, hukuk, planlama, halkla ilişkiler, reklamcılık derslerini başarıyla tamamlayarak mezun oldum. Ardından Medya Sektöründe TRT’de ve Kanal D’de çalıştım. Bu eğitimler ve yüzlerce sunum tecrübem sayesinde halkımızın sorunlarını en iyi şekilde Mecliste temsil edebilme yetisine sahip olduğumu düşünüyorum. Bu sorumluluğun öneminin son derece farkındayım ve üstüme düşen görevi en iyi şekilde yapacağıma inanmaktayım.

27. Dönem İstanbul Birinci Bölge 23. Sıra Milletvekili Adayı olduğum dönemde de bütün ilçelerimizde esnafımızla ve mahalleliyle sohbet ettik, dertlerini dinledik, onları anladık, çözüm yolları ürettik ve umut aşıladık. Başarının da kolektif çalışmadan geçtiğine inanıyorum ve bu anlamda ekip ruhunun öne-minin farkındayım. İyi bir takım oyuncusu olduğumu düşünüyorum. Ülkeme, insanıma, canlılara daha iyi koşullar sağlanabilmesi, adalet ve vicdanın hakim olabilmesi, daha güzele, doğruya ulaşabilmek adına birçok konuya karşı kayıtsız kalamadığım için onlarca sivil toplum kuruluşunda Genel Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktayım.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlarımıza verdiği önemli sıfatlardan sonra ben de bir Cumhuriyet Kadını olarak varım demek ve Atamıza borcumuzu ödemek için hazırım.

Atamızın kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde İstanbul Birinci Bölge’den Milletvekili olmaktan onur duyarım.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK