RİZE HABER
Giriş Tarihi : 21-03-2023 00:28

'' DEMLUK ‘’ ÇAY EVİ SİZİN YERİNİZ

Sıcacık çaylarla hoş sohbet edilecek bir ortam NECATİ DİLİ’ NİN ÖZEL HABERİ Bütün toplantılarda ön saflarda gördüğümüz, Refik arkadaşımız, Uzun yıllarda bakkalcılık esnaflığı yapan Köksallar gıda ben ve Rize Lisesi mezunu olan arkadaşların yolu genelde oradan onun yolundan geçerdi. Uğramadan geçilmezdi bazen kahvaltıya davet ederdi. Bazen çaya çağırırdı…

'' DEMLUK ‘’ ÇAY EVİ SİZİN YERİNİZ

Sıcacık çaylarla hoş sohbet edilecek bir ortam

NECATİ DİLİ’ NİN ÖZEL HABERİ

Bütün toplantılarda ön saflarda gördüğümüz, Refik arkadaşımız, Uzun yıllarda bakkalcılık esnaflığı yapan Köksallar gıda ben ve Rize Lisesi mezunu olan arkadaşların yolu genelde oradan onun yolundan geçerdi. Uğramadan geçilmezdi bazen kahvaltıya davet ederdi. Bazen çaya çağırırdı. Hele il dışından gelenler muhakkak uğrardı.

Şimdilerde ise Kart, Nostalji olan çay ocağı Kayınbiraderi Hızır Kaynak ile beraberce işletiyorlar. Uğradığınız zaman duvar resimleriyle gündeme oturan bir çay ocağı, sanatsal yeride olan kart, Tiyatro larda görev aldığı yıllardaki sanatsal resimleri ve duvar azıları, çayla ilgili resimleri mevcuttur, Sanatsal kimliği olan Refik o yönlerin’ ide yansıtmaktadır.

Almış oluğu sanatsal rollerde kimi zaman başrol kimi zamanda yardımcı rollerde görev almıştır. İl dışında çokça sahneler almıştı.

Aldığım bilgilerden yola çıkarsak yakında buna benzer tek kişilik bir sahne alacaktır. Bazen kuşlar bize bilgi veriyor.

Refik Köksal Kart Kayın biraderi ile birlikte DEMLUK Çay evini işletmektedir. Doğal, Otantik, Muhabbet edebileceğiniz, Uğradığınız zamanda Refik Kartın hoş sohbetiyle Bir araya gelip sıcacık çayınızı yudumlarsınız

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK