RİZE HABER
Giriş Tarihi : 21-03-2023 00:25

Av. Mertoğlu, çiçeklerle karşılandı, aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Rize Milletvekili aday adaylığı için TİHEK üyeliğinden istifa eden Av. Harun Mertoğlu, Rize’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Av. Mertoğlu, çiçeklerle karşılandı, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu (TİHEK) Üyesi Av. Harun Mertoğlu, AK Parti Rize Milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirmek üzere geldiği AK Parti Rize İl Başkanlığı binası önünde vatandaşlarca çiçekle karşılandı. Burada aday adaylığı için “hayırlı olsun” tebriklerini kabul eden ve vatandaşlarla sohbette bulunan Av. Mertoğlu, ardından İl Başkanlığına çıkarak aday adaylığı başvurunu gerçekleştirdi.

İl Başkanvekili Av. Ali İmran Büyük’e başvuru dosyasını teslim eden Av. Mertoğlu, ardından yaptığı açıklamada, ”Türkiye Yüzyılı’nda Rize için elimizden gelenin fazlasını yapmak, birliğimizi ve beraberliğimizi kavileştirecek ilimize hizmet etmekte azmimiz tamdır” dedi.

Aday adaylığı başvurusunu ailesiyle birlikte gerçekleştiren Av. Mertoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: “Malumunuz 14 Mayıs 2023seçimlerine Rize’den aday adayı olarak katılmak için bugün Partimizin il binasında resmi başvurumuzu gerçekleştirdik. Ülkemizde yaşanan afetlerden ötürü, esasında Sayın Cumhurbaşkanımızın da işaret ettiği üzere coşkulu seremonilerle değil, mütevazi bir başvuru süreci işletmeye çalışıyoruz. Ben bu vesileyle yaşanan afetlerde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Türkiye Yüzyılı’nda Rize için elimizden gelenin fazlasını yapmak, birliğimizi ve beraberliğimizi kavileştirecek ilimize hizmet etmekte azmimiz tamdır. Dolayısıyla bu beraberliğimizin içerisinde teveccühlerini rica ettiğimiz hemşerilerimizi yanımızda görmek ve onlarla birlikte hareket etmek büyük arzumuzdur.

Rabbimin inayetiyle inşallah her şeyi birlikte başaracağız.

Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan başta ailem olmak üzere bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. AK Parti İl Başkanımız ve teşkilat mensupları ile Genel Merkez’de yoğun bir mesai harcayan tüm teşkilat görevlerimize kolaylıklar diliyor, genç kardeşlerimizden büyüklerimize kadar kalbi ülkemiz ve Rizemiz için atan tüm vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK