RİZE HABER
Giriş Tarihi : 29-09-2022 20:20

ÇAYKUR "SU FABRİKASI" BİR İHTİYAÇ

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA; 2023 seçim projelerini tek kamuoyu ile paylaşmaya başladı.

ÇAYKUR

Başkan USTA; Parti olarak  üretim, çözüm, proje ve istihdam dan yanayız, Rize'miz için Paylaştığımız Projelerimizden biri olan ve  Susuz çay olmayacağına göre, neden ÇAYKUR markası adı altında bir "Su Fabrikası" kurulmasın. Hem üretime hemde istihdama katkı sağlamış olur. Bir çok genç kardeşimizde bu fabrikada istihdam edilir dedi.

Projemizi ÇAYKUR genel müdürümüz Sayın Yusuf Ziya ALİM ile paylaştık kendileride kurumun zarardan kâra geçtiği an bununla ilgili adım atacaklarını bizlerle paylaştilar.  Bizlerde Projemizin hayat bulması açısından  memnuniyetimizi bildirdik. 

Merkez ilçe Başkanı USTA; Bölgemizde ÇAYKUR sayesinde milyonlarca insanımıza iş aş sağlayacak Marka değeri çok yüksek bir kamu kurumumuz varken, geliştirilecek projeler ile, alternatif yan ürünler ile, kurumun dışarıdan temin ettiği bir çok malzeme kendi bünyesinde üretilebilir. Bunlarla ilgilide çalışmalarımız ve görüşmelerimiz var. Büyük Birlik Partisi Rize olarak önceliğimiz faydalı projelerle  üretim ve  istihdam ile kazanan Milletimiz ve Devletimiz olsun ifadelerinde bulundu.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK