ÇAYKUR RİZESPOR
Giriş Tarihi : 25-01-2024 10:11

Çaykur Rizespor’ da Olivier Kemen Bombası

Malı sıkıntılar nedeniyle Kayserispor ile yollarını ayıran ve şu an Afrika Kupası için milli takımda bulunan Olivier Kemen ile Çaykur Rizespor transfer görüşmelerine başladı

Çaykur Rizespor’ da Olivier Kemen Bombası

Kayserispor’ dan alacaklarına karşı sözleşmesini fesh eden Olivier Kemen Afrika Kupası için Kamerun Milli takımında bulunuyor. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu ile transfer görüşmelerine başlayan yeşil- mavili takım, bu oyuncunun transferini hafta başında bitirmeyi planlıyor.

Mali olarak zor bir dönem geçiren Kayserispor ’da alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih eden Kamerunlu futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre halen Sarı-Kırmızılı kulübün futbolcusu durumunda. Sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak Kemen’de yaşanan gelişmeler Karadeniz ekibi tarafından yakından takip ediliyor.

2021-2022 sezonunda Fransa’nın Chamois Niort takımından Kayserispor’a transfer olan Kemen, Sarı-Kırmızılı formayla toplamda 72 maça çıktı. 6 gol ve 5 asist üreten deneyimli futbolcu, bu sezon ise 13 karşılaşmada görev yaptı. 875 dakika oyunda kalan Kemen, 2 kez gol sevinci yaşadı.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK