ÇAYKUR RİZESPOR
Giriş Tarihi : 25-01-2024 10:09

ÇAYKURSPOR KULÜBÜ, Ç. RİZESPOR ALTYAPISINA SPORCU KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Köklü bir geçmişi bulunan, ÇAYKUR Spor Kulübü Futbol Altyapısında yıllardır yetişen onlarca yetenekli sporcuyu, Çaykur Rizespor Altyapısına kazandırmaya devam ediyor.

ÇAYKURSPOR KULÜBÜ, Ç. RİZESPOR ALTYAPISINA SPORCU KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Çaykurspor Kulübü, 1996 Yılından bu yana, Rize iline ve Doğu Karadeniz Bölgesi Spor Kulüplerine ve Türkiye’nin genelindeki spor kulüplerine adeta bir spor fabrikası gibi altyapıdan sporcu yetiştirip vermeye devam ediyor.

2023-2024 Sezonu TFF Amatör Rize Ligi takımı ÇAYKUR Spor U-14 Forvet oyuncularından Rize Liginde 17 gol ve oynan, Çaykur Rizespor Akademi Tatil Dönemi turnuva maçalarında3 maçta 5 gol atan Emirhan PAPAKER, Ç. Rizespor Altyapı Akademisine geçmeyi başaran ÇAYKUR sporlu sporcu oldu. Yine ÇAYKUR spor Altyapı U-14 Rize Liginde 6 gol atan İsmail GÖRÜR’de, Ç.Rizespor Altyapısına katılan başarılı sporculardan oldu.

Bu iki başarılı sporcunun Antrenörlüklerini, Rize Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından görevli Antrenörden Abdulkadir Çelik,  Ömer Durmuş ve Antrenör Şenol Alkan görev yapmaktadır. Çaykurspor Kulübü Yönetici ve Antrenörleri, Çaykurspor Kulübünde var olan 5 ayrı spor branşı altyapısından yıllardır, Ç. Rizespor ve Türk Sporuna vermiş oldu katkılarından dolayı, Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM’e teşekkürlerini ilettiler.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK