RİZE HABER
Giriş Tarihi : 24-09-2022 20:11

Bülent Korkmaz Beyaz Sayfa Açtı

Yönetimin desteğini alan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, talebelerini Bodrumspor maçına hazırlıyor. Beyaz bir sayfa açan deneyimli teknik adam, oyuncularını zorlu müsabakaya motive etmeye çalışıyor.

Bülent Korkmaz Beyaz Sayfa Açtı

 

Spor Toto 1.lig ekimimiz Çaykur Rizespor, yeni sayfa açtı Adanaspor mağlubiyetinin ardından camiada moraller bozulurken, Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ da eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Bunun ardından yeşil mavili yönetim teknik Direktör Bülent Korkmaz’ ın arkasında olduğunu açıklamıştı. Deneyimli teknik adamda milli arada oyuncularına moral aşılamaya çalışıyor.

Deneyimli teknik adam oyuncularını milli aranın ardından sahasında oynayacakları Bodrumspor maçına motive etmeye çalışıyor. Oyuncularıyla toplantı yapan deneyimli teknik adam, “taraftarımıza ve camiamıza karşı bir borcumuz var Başarısız sonuçlar aldık, artık o maçlar geride kaldı. Artık önümüze bakmak zorundayız” dedi

Teknik Patron Bülent Korkmaz, “Önümüzde Bodrumspor maçı var. Rakibimiz bu ligin en güçlü ekiplerinden biri. Çok koşan ve mücadele eden bir takım. Bizde iyi takımız, yeteneklerinize güveniyorum. Ancak kazanmak için sahada çok daha fazlasını yapmak zorundayız. 90 dakika boyunca mücadele etmek zorundayız. Skor ne olursa olsun asla rehavete kapılmamalısınız” sözleriyle uyarılarda bulundu.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK