RİZE HABER
Giriş Tarihi : 19-02-2024 23:14

Birinci ’den İl Sağlık Müdürlüğüne ziyaret

Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şuayip Birinci, Rize İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Birinci ’den İl Sağlık Müdürlüğüne ziyaret

Yasemin Özçelik 

Rize Sağlık Kompleksi toplantı salonunda İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, hastane Başhekimleri, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Başkan ve Başkan Yardımcılarının katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İlimizde sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ve konuya ilişkin çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda yöneticilerden bilgi alan Birinci,  sağlık tesislerinin genel durumunu ve hizmet sunumunu değerlendirdi. 

Birinci, “Ülkemizde sunulan sağlık hizmetlerinde gerek alt yapı gerekse de tesisleşme anlamında düne göre çok daha iyi bir noktada olduklarına işaret ederek, bu anlamda birçok Avrupa ülkesinin önündeyiz.” ifadelerini kullandı.

Birinci, yapım aşamasında olan Rize Şehir Hastanesi ve Güneysu Ruh Sağlığı Hastanesi ildeki sağlık hizmetlerine büyük bir ivme kazandıracağını da söyledi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ise, Bakan yardımcımızı ilimizde ağırlamaktan dolayı son derece memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ilimizde ki sağlık hizmetlerine sundukları katkı ve desteklerden dolayı kendilerine memleketimiz adına teşekkür etti.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK