RİZE HABER
Giriş Tarihi : 20-03-2024 14:34

AK Parti'nin Muradiye Belde Belediye Başkanı ve Başkan adayı Musa Süreyya Balcı , Yaparsa Ak Parti Yapar dedi

AK Parti'nin Muradiye Belde Belediye Başkanı ve Başkan adayı Musa Süreyya Balcı , Yaparsa Ak Parti Yapar dedi.

AK Parti'nin Muradiye Belde Belediye Başkanı ve Başkan adayı Musa Süreyya Balcı , Yaparsa Ak Parti Yapar dedi

AK PARTİ'NİN MURADİYE BELDE BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI MUSA SÜREYYA BALCI, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA HALKA SESLENDİ. AK PARTİ'NİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ MURADİYE'DE SOMUT BİR ŞEKİLDE GÖRÜLDÜĞÜNÜ VURGULAYARAK, "YAPARSA AK PARTİ YAPAR" DEDİ

rize-muradiye-14.jpg

AK Parti'nin Muradiye Belde Belediye Başkanı ve Başkan adayı Musa Süreyya Balcı, seçim çalışmaları kapsamında halka seslendi. Balcı, yaptığı açıklamalarda AK Parti'nin belediyecilik anlayışının Muradiye'de somut bir şekilde görüldüğünü vurgulayarak, "Yaparsa AK Parti yapar" dedi.

rize-muradiye-15.jpg

Balcı, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamalarda halkın beklentilerini dikkate aldıklarını ve Muradiye'yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Görev süresi boyunca beldede birçok önemli yatırımı gerçekleştirdiklerini belirten Balcı, doğalgaz, kanalizasyon şebekesi, gençlik merkezi, su şebekesi, DSİ yatırımları, sosyal konutlar, sağlık ocağı, kültür merkezi ve kütüphane gibi birçok hizmeti beldelerine kazandırdıklarını söyledi.

rize-muradiye-1.jpg

Balcı, yaptıkları çalışmaların karşılığını aldıklarını ve halkın teveccühü ile desteklendiğini belirtti. Cumhurbaşkanı, bakanlar, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletti.

rize-muradiye-12.jpg

Gelecek dönem için de hizmetlerine devam edeceklerini belirten Balcı, millete hizmet etmekten mutluluk duyduklarını ve gerçek belediyeciliğin AK Parti'de olduğunu vurguladı. Halka hizmetin, hakk'a hizmet olduğunu söyleyen Balcı, Allah millete kendilerini mahcup etmesin dileğinde bulundu.

AdminAdmin