RİZE HABER
Giriş Tarihi : 07-08-2023 19:23   Güncelleme : 07-08-2023 22:10

Ak Parti Baro Başkanı Ümit Peçe'yi disipline sevk etti

Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın farklı ile atanması ile birlikte Rize Baro Başkanı Ümit Peçe'nin yayınladığı mesajdan ötürü Ak Parti Başkan Peçe'yi disiplime sevk etti.

Ak Parti Baro Başkanı Ümit Peçe'yi disipline sevk etti

Gökduman’ı tebrik eden isimlerden biri olan Rize Baro Başkanı Ümit Peçe yeni yayınladığı mesajında, “Halktan kopuk, başarısızlıklarını başarılı bürokratlara yıkarak sorumluluktan kurtulmaya çalışan, vatandaşın derdini dinlemek yerine kolluk görevlileri ile makamından kovan, Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize yaptığı bin bir yatırıma rağmen kötü yönetimi ile bu güzel hizmetlerine gölge düşüren, kifayetsiz, yalancı, iftiracı, güzelim Rize’mize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışmayan ayarsız yöneticilerden kurtulacağımız güzel günlere” ifadelerini kullandı.

Ümit Peçe'nin bu açıklaması üzerine Ak Parti Rize İl Başkanlığı Başkan Peçe'yi disiplin Kuruluna sevk etti. Ak Parti Rize'den yapılan açıklamada, "AK Parti Üyesi Ümit Peçe’nin sosyal medya mecralarında 02.08.2023 tarihinde  yaptığı paylaşımları nedeniyle kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak, Yönetim Kurulu kararıyla Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir" ifadelerine yer verildi. 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK