RİZE HABER
Giriş Tarihi : 12-12-2023 07:55   Güncelleme : 12-12-2023 08:15

"YERLİ ve MİLLİ" HİZİR PAKET RİZE DE HİZİR GİBİ YETİŞİYOR

Rize'li Genç girişimciler Fersat Özçelik ve Metin Kurt, Gazeteci Yazar Yasemin Özçelik Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'e ziyaretde bulundu

Rizeli Genç Girişimciler Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'e Rize'de gençlere iş istihdamı, firmalara da operasyonel destek sağladıkları yeni bir oluşumun sunumunu yaptı.

Depremde HİZİR PAKET olarak yardım paketlerinin toplama alanlarına ulaşımında gece gündüz hız kesmeden paketleri ulaştıran motorcular olarak, görüp dualar edilen gençler aslında genç bir şirket. Yazılımını Ferşat Özçelik ve Habib Okumuş'un yazdığı ve 4 gençten oluşan şirket, Rize de işyerlerine ve özel şirketlere kurye hizmeti veriyor.

Bünyesinde 35 kurye, 2 muhasebe, 4 operasyon takip personeli çalıştırarak gençlere istihdam sağlayan HİZİR PAKET Kurye Şirketi alanında hızla büyüyor.

Çok yakında Rize Merkezli şubelerinin açılacağını belirten şirket yetkilileri kendilerini ve yaptıkları işin detaylarını ve Rize'ye sağlayacağı katkıyı hazırladıkları sunum ile Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin'e sundu.

Sunumun hoş sohbet ortamında karşılıklı fikir alışverişi ile gerçekleştiği ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK