RİZE HABER
Giriş Tarihi : 01-10-2022 07:50

YANGIN İHBARI KUTLAMAYA DÖNÜŞTÜ

Rize'de 112'yi arayarak yangın ihbarı veren minik öğrencilerin ihbarı üzerine hemen olay yerine intikal eden Rize Belediyesi İtfaiye ekipleri karşılaştıkları sürpriz ile şaşkınlıklarını gizleyemediler.

YANGIN İHBARI KUTLAMAYA DÖNÜŞTÜ

Benim Dünyam Çocuk Akademisi öğrencileri İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun  308. yılı dolayısıyla itfaiyeci abilerinin yıl dönümünü yangın ihbarı yaparak kutladılar.
Yapmış oldukları yangın ihbarı üzerine olay yerine ulaşan iffaiye erlerini alkışlarla karşılayan minik kalpler, öğretmenleriyle birlikte iffaiyecilerin 308. yıl dönümünü kutladılar.
Her hangi bir yangın olayı ile karşılaşmayan ve aksine minik öğrencilerin alkışlarıyla karşılaşan Rize Belediyesi İtfaiye erleri duygulu anlar yaşadı.
Minik kalplerin yapmış olduğu bu hareket her nekadar hoş görüyle karşılansada, itfaiyeci abileri tarafından öğrencilere boş ihbarların yapılmasının zaman kaybına yol açtığı ve başka olaylara müdahalede geç kalınabileceği yönünde bilgiler aktarılarak günlük yaşantılarında asla 112 yi meşkul etmemeleri ifade edildi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK