RİZE HABER
Giriş Tarihi : 14-06-2023 00:45

Veliköy Uzun Mustafa Kopuz Ortaokulu, TÜBİTAK 2204-B Türkiye Finallerinde Teşvik Ödülü Kazandı

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanan Veliköy Uzun Mustafa Kopuz Ortaokulu finallerden ödülle döndü.

Veliköy Uzun Mustafa Kopuz Ortaokulu, TÜBİTAK 2204-B Türkiye Finallerinde Teşvik Ödülü Kazandı

Danışman Öğretmenleri Mikal Karagülle ile yarışmaya katılan Veliköy Uzun Mustafa Kopuz Ortaokulu öğrencileri Rana Yılmaz, Melisa Sinem Kopuz ve Nilda Kopuz, Türkiye Finallerinde "X, Y ve Z kuşaklarının Atatürk Sevgisine Yönelik Metaforik Algılarının İncelenmesi" adlı projeleri ile Ankara'da yapılan Türkiye Finallerinde Rize’yi temsil etti.

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında "Tarih" alanında Değerler Eğitimi teması ile Türkiye Finallerine katılan Veliköy Uzun Mustafa Kopuz Ortaokulu öğrencileri finallerde Teşvik Ödülü almaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yayınladığı mesajda teşvik ödülü almaya hak kazanan öğrencileri tebrik ederek, “14 bin 883 başvuru yapılan TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında finale kalan 180 proje arasından Teşvik Ödülü almaya hak kazanarak başarılı bir sonuç elde eden öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK