RİZE HABER
Giriş Tarihi : 30-05-2023 23:33

Vali Çeber Boğaz Ortaokulu'nun Kariyer Günlerine Konuk Oldu

Rize Valisi Kemal Çeber, Boğaz Ortaokulunda “Kariyer Günleri” kapsamında düzenlenen söyleşi programına katıldı.

Vali Çeber Boğaz Ortaokulu'nun Kariyer Günlerine Konuk Oldu

Boğaz Ortaokulunda gerçekleştirilen programda atmacalarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kemal Çeber, mesleki olarak tecrübelerini paylaşarak çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere meslek seçimi konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Çeber, kişilerin mutlu olacakları meslekleri seçmeleri gerektiğini söyledi. Öğrencilere hayata dair tavsiyelerde bulunan Vali Çeber, çalışmanın ve başarılı olmanın önemine değinerek, iyi yerlere gelmiş kişilerin hayatlarının mücadele ile dolu olduğuna dikkat çekti. Başarının tesadüf olmadığını, önemli bir gayret ve çaba gerektirdiğini dile getirdi.

Öğrencilerin sorularını cevaplayan Vali Çeber, "İlgi duyduğunuz alan ile ilgili bol bol okuyun, bilgi sahibi olmaya çalışın. Alanın duayenlerince yazılmış kitapları, yapılmış söyleşileri kaçırmayın. Yabancı yazarları da okuyarak günceli takip etmeyi unutmayın! Tavsiyelerinde bulunarak ülke olarak gençlerden çok büyük beklentilerinin olduğunu bunun içinde gençlerin yapacakları çalışmaları çok önemsediklerini” ifade etti.

Söyleşi programının sonunda 5-E sınıfı öğrencisi Berkay Efe Köse kendi yazdığı “Uykuya Dalarken” kitabını Vali Çeber’e takdim etti. Vali Çeber, kendisini tebrik ederek, hediyesinden dolayı teşekkür etti.

Vali Çeber, bölge ve grup maçlarından 1. çıkarak ilk 8’e kalan ve Kırıkkale’deki Türkiye finallerine giden Boğaz Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımını tebrik ederek başarılar diledi.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK