RİZE HABER
Giriş Tarihi : 16-09-2023 00:43

Vali Baydaş Türkiye 1.'si Rizeli Öğrencileri Kabul Etti

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 15. Uluslararası MEB Robot yarışmasında Türkiye derecesi yapan Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Vali Baydaş Türkiye 1.'si Rizeli Öğrencileri Kabul Etti

6-9 Eylül 2023 tarihlerinde Bursa'da düzenlenen 15. Uluslararası MEB Robot yarışmasında 'İleri Çizgi İzleyen' kategorisinde Türkiye birinciliği ve üçüncülüğü, 'Labirent Ustası' kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde ederek büyük başarıya imza atan Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri Vali İhsan Selim Baydaş'ı ziyaret etti.

Rize’ye bu gururu yaşatan öğrencileri tebrik eden Vali İhsan Selim Baydaş, "Bizler ilin yöneticisi olarak ilimizin eğitim, tarım, turizm ve ekonomisinin yanı sıra teknoloji alanında da söz sahibi olan bir şehir olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz." diyerek öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-15-uluslararasi-meb-robot-yarismasinda-turkiye-derecesi-yapan-tevfik-ileri-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-ogretmen-ve-ogrencilerini-makaminda-kabul-etti-3.jpg

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK