RİZE HABER
Giriş Tarihi : 11-04-2024 22:18   Güncelleme : 11-04-2024 22:28

Vali Baydaş Başkan Metin ve Rektör Yılmaz'dan Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Müyesser Kart Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.

Vali Baydaş Başkan Metin ve Rektör Yılmaz'dan Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, eşi Zeyneb Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve eşi Fatma Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Rize Müyesser Kart Huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ettiler.

Ziyarette Vali Baydaş ve beraberindekiler, huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayıp sohbet ederek, istek ve taleplerini dinlediler.

Vali İhsan Selim Baydaş huzurevi sakinlerinin huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamanın hepimizin görevi olduğunu vurguladı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, huzurevi sakinlerine yaptığı konuşmada her zaman sahip çıkacaklarını ve ihtiyaçlarının karşılanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan Metin, "Sizler bizim büyüklerimizsiniz, sizlerin her zaman yanındayız. İhtiyaçlarınızın karşılanması için elimizden geleni yapacağız. Huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamalarınızı sağlamak hepimizin görevi." dedi.

Huzurevi sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Baydaş ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK