RİZE HABER
Giriş Tarihi : 04-03-2023 23:36   Güncelleme : 15-06-2023 00:36

TÜRKİYE KİCK BOKS ŞAMPİYONU HAMZA ÖZPOLAT VE TÜRKİYE MUAYTHAİ ŞAMPİYONU MİRAÇ ÇOŞGUN, DEPREMİN YARALARINI RİZE'DE SPOR İLE SARMAYA ÇALIŞIYOR

Türkiye Kick Boks Şampiyonu Hamza Özpolat ve Türkiye Muaythai Şampiyonu Miraç Çoşgun, depremin yaralarını Rize'de Spor ile sarmaya çalışıyor

TÜRKİYE KİCK BOKS ŞAMPİYONU HAMZA ÖZPOLAT VE TÜRKİYE MUAYTHAİ ŞAMPİYONU MİRAÇ ÇOŞGUN, DEPREMİN YARALARINI RİZE'DE SPOR İLE SARMAYA ÇALIŞIYOR

Malatya'lı Ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Hamza Özpolat ve ailesi hayırseverlerin evine, lise öğrencisi 16 yaşındaki Hatay'lı Miraç Çoşgun ise akrabalarının yanına yerleşti.

Hayalleri vardı Hamza'nın da Miraç'ında ve bu hayallerin yarım kalmaması için çalışmalara Rize'de devam ediyorlar.

Spor salonunda antrenman yaparken iyi hissettiklerini söyleyen çocuklar Rize'li Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Cemren Temizel ev sahipliğinde üç sporcu dayanışma içinde çalışırken, Kick Boks İl Temsilcisi olan antrenör Ahmet Cebir ve Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Cemren Temizel eşliğinde, Rize Gençlik Merkezi'nde antrenmanlara başladı.

Ahmet Cebir,  çok zor bir dönemden geçiyoruz.bizde elimizden geldiğince, elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.

Cemren Temizel ise onlara evlerinde hissettirmek ve bildiğim herşeyi öğretmek için elimden geleni yapacağım ,dünya şampiyonasına birlikte hazırlanacağız ve başaracaklarına inanıyorum .spor iyi bir ilaçtır şeklinde konuştu.

Hamza Özpolat ,ben Malatya adına yarışmalara katılmak istiyorum .orada ki hocam ile telefonda konuşuyoruz hocam bize gerekirse sokakta çalışırız diyerek yüreklendirdi.ben şimdi rize de yim rize gençlik merkezi spor salonunda burada ki hocm ile çalışacağım ve başaracağım şeklinde konuşarak federasyondan panlarım geldi çok sevinim aldığım derecelere malatya ya dönmek istersen rize gençlik merkez bize salonunu açtı.çalışaağım öğreneceğim ve başaracağım bu başarıyı da bizler için tek yürek olan tüm türkiyeye hediye edeceğim dedi.

Üzgünüm çok acı şeyler yaşadık depremde bende yaralarımı bu şekilde saracağım diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

HABER: YASEMİN ÖZÇELİK

 

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK