RİZE HABER
Giriş Tarihi : 16-09-2023 01:20

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu 'Karadeniz Toplantısı’' Yapıldı

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Yönetim Kurulunun bilgisi dahilinde gerçekleştirilen toplantı; Türkiye’ nin farklı bölgelerinden gelen katılımcılarla belirlenen saatte Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’ nda yapıldı.

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu 'Karadeniz Toplantısı’' Yapıldı

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Türkiye de ilk defa EMEKLİLERİN Sendikası nı birlikte kuruyorlar EMEKLİ ler kendi geleceklerine sahip çıkıyorlar

Gündem maddelerinin açılımı ilk olarak Ordu İl Başkanı Selami Akarsu’ nun konuşmasıyla başladı. MYK üyelerinden Raziye Yazıcı, Muharrem Dalkıç, Ferda Sarıyer, Muzaffer Esen ve son olarak Genel Başkan Mehmet Öztürk’ ün konuşmasıyla tamamlandı.

Sonuç olarak; yeni bir tüzük, yeni bir isimle (TÜRBES) toplumsal uzlaşmanın sağlandığı yeni bir sendika istendiği vurgulandı.

Katılımcı konuklardan; KESK Eğitim-Sen Ordu ili Şube Başkanı Sezgin Yılmaz, Doğu ve Güney Doğu Bölge Sorumlusu ve Siirt İl Başkanı Veysi Arık, Amasya İl Başkanı İsmail Civan, Trabzon İl Başkanı, Samsun İl Başkanı Arif Şahin, Rize İl Başkanı Filiz Kösoğlu, Aydın İl Başkanı Yüksel Aksu, Ordu Ulubey İlçe’ den , Ordu Ünye’ den , Haber-İş Sendikası’ ndan düşüncelerini paylaştılar.

Bir sonraki buluşmanın TÜRBES Türkiye Bağımsız Emekliler Sendika’ sı kuruluş tarihi 13 Ekim 2023 tarihinde Ankara’ da yapılacağı ve tüm üyelerimizin katılım sağlaması duyurusu yapılarak toplantı iyi dilek ve temennilerle sonlandı.

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Yönetim Kurulu adına

Genel Başkan

Mehmet ÖZTÜRK

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK