RİZE HABER
Giriş Tarihi : 05-05-2024 00:55

Türk Ocaklarının Belediye Başkanlarına Ziyareti Devam Ediyor

İkizdere Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Türk Ocaklarının Belediye Başkanlarına Ziyareti Devam Ediyor

Haber : İsmet Kösoğlu

Türk Ocakları Rize Şubesinin 31 Mart Yerel seçiminde Rize’nin ilçelerinde seçilen Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu haftaki ziyaret İkizdere Belediye Başkanı Abdi Ekşi’ye oldu.

     Son yerel seçimde AKP ‘den İkizdere Belediye Başkanlığına seçilen eski Rize Orman İl Müdürü Orman Müh. Abdi Ekşi’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Rize Türk Ocakları Şubesinin 31 Mart seçiminde seçilen Rize Merkez ve İlçe Belediye Başkanlarını parti ayırımı yapmaksızın ziyaretleri devam ediyor. Şube Başkanı Turan Aslan Mercan’’ Şube Yönetim Kurulu olarak kararız gereği seçilen Belediye Başbakanlarımızı ziyaret etmeye başladık. Daha önce Rize Belediye Başkanı Rahmi metin başkanla başlattığımız süreçte Çayeli ev Ardeşen Belediye Başkanlarımızı ziyaret etmiştik. Bugün İkizdere Belediye Başkanı Sn. Abdi Ekşi Başkana hayırlı olsun başarılar diledik’’ dedi. Ziyaretleri için Türk Ocakları Başkanı Turan Aslan Mercan ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden Belediye Başkanı Abdi Ekşi’’ ziyaret için teşekkür ederim. İlçede hizmet yapmak için halkın teveccühü ile 31 Mart’ta Belediye Başkanı seçildim. Ekibimle başarılı çalışmalar yapacağız inşallah’’ dedi.

     Başkanı ziyarette Şube Başkanı Turan Aslan Mercan Türk Ocaklarının yayını olan kitaplardan Başkan Abdi Ekşi’ye hediye etti. Ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Mete, Adem Kalender ve İsmet Kösoğlu’da hazır bulundu.

    

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK