RİZE HABER
Giriş Tarihi : 13-07-2023 23:17

TOKİ Rize'de 3 konutu açık artırma ile satışa sundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Rize'nin Kalkandere ilçesinde 3 konutu açık artırma ile satışa sundu. Açık artırma 1 Ağustos'ta saat 10.30’da yapılacak.

TOKİ Rize'de 3 konutu açık artırma ile satışa sundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin 42 ilde açık artırma ile satışa sunacağı 182 konut kapsamında Rize’den de 3 konut yer aldı. Kalkandere ilçesi Yukarı Tatlısu Mahallesinde yer alan 69 dairelik TOKİ konutlarından 3 konut da açık artırma ile satışa sunulacak. Açık artırma Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (http://www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek.

%25 peşinat 120 ay vade imkânı

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak şehirlerinde satışa sunulan konutlara %25 peşin 120 ay vade ile sahip olabilecekler.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru yapılabilecektir.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK