RİZE HABER
Giriş Tarihi : 29-01-2024 17:24

TİNGADER Rize Şubesi’nden Çaykur Genel Müdürü Âlim’ e Ziyaret

TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazetecileri Derneği) Rize Şubesi Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Âlim’i makamında ziyaret etti

TİNGADER Rize Şubesi’nden Çaykur Genel Müdürü Âlim’ e Ziyaret

Haber: Yasemin ÖZÇELİK
TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazetecileri Derneği) Rize Şubesi Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Âlim’ i ziyaret etti.
Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Âlim’ i ziyaret eden TİNGADER Rize Şube Başkanı İlyas Gür, TİNGADER Kadın Kolları Rize Şube Başkanı Yasemin Özçelik, TİNGADER Rize Şube üyeleri Necati Dili, Dilek Onay Can, Doğancan İlek ve Gülcan Yıldırım katıldı.
Ziyarette konuşan Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Âlim 2023 yılı yaş çay sezonunda üreticilere 6 milyar TL ödeme yapıldığını belirterek, "Yıl içinde 135 bin ton kuru çay satışı gerçekleştirdik. DIDI satışında ise 101,5 milyon litre satışımız gerçekleşti. Yaş çay sezonuna 16 Mayıs'ta başlayan ve 27 Ekim'de sonlandıran Çaykur, 3 sürgün döneminde 593 bin ton yaş çay yaprağı aldı. Bu yaş çaydan 120 bin ton dolayında kuru çay üretimi yapıldı. Yeni yıla borçsuz girdik. Yeni yılın hazırlıklarına tüm fabrika bölgelerimizde devam ediyoruz. Kurum olarak iyi bir kampanya dönemi geçirdik. Yeni dönemde yine sorunsuz bir kampanya dönemi geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK