RİZE HABER
Giriş Tarihi : 03-06-2023 19:06

TARSİM Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı

"Tarımın Geleceği" konulu fotoğraf yarışması için başvurular 28 Temmuz'da sona erecek.

TARSİM Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı

Tarım Sigortaları Havuzu'nun (TARSİM), Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) ile düzenlediği 'Tarımın Geleceği' konulu fotoğraf yarışmasına başvurular başladı.

TARSİM açıklamasına göre, TARSİM, düzenlediği fotoğraf yarışması ile tarım faaliyetlerinin önemini vurgulayarak, bu faaliyetlerin kesintiye uğramasının olumsuz sonuçlar doğurabileceğine dikkati çekmeyi, ülke genelindeki çiftçiler nezdinde tarım sigortaları ile ilgili farkındalığı artırarak sistemi yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Adaylar yarışmaya, fotoğraflarını 28 Temmuz'a kadar http://www.fotondernegi.com/tarsim üzerinden yükleyerek katılabilecek.

Sonuçları 11 Ağustos'ta açıklanacak yarışmada dereceye giren eserler, http://www.tarsim.gov.trhttp://www.fotondernegi.com/tarsim sitelerinin yanı sıra sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Yarışma, Seçici Kurul üyeleri ve birinci dereceden yakınları ile TARSİM üst düzey yöneticileri, FOTON Yönetim Kurulu üyeleri ve birinci derece yakınları dışında, Türkiye'de ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açık olacak.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışma için birincilik ödülü 10 bin TL, ikincilik ödülü 7 bin 500 TL, üçüncülük ödülü 5 bin TL ve 3 adet mansiyon ödülünün her biri ise 2 bin 500 TL olarak belirlendi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK