FUTBOL
Giriş Tarihi : 26-01-2023 19:31

Süper Lig İçin Golcü Şart

Denizlispor galibiyetiyle süper lig yolunda umutlarını artıran Atmaca’da golcü transferi olmazsa olmaz olarak görülüyor. Listenin başında yer alan Philippe Keny Çaykur Rizespor’a gelmek istiyor. Ancak Başakşehirspor ayak diretiyor. İstanbul ekibi kadrosuna golcü aldığında Keny’ i Rizespor’a gönderecek. Böyle bir durumda Anthony Van Der Hurk ile yollar ayrılacak.

Süper Lig İçin Golcü Şart

Kubilay Kanatsızkuş, deniz Hummet ve Anthony Van Der Hurk gibi hücum silahları olmasına karşın, gol yollarında sıkıntı yaşayan Çaykur Rizespor’ da golcü arayışları sürüyor. Hedefteki isim ise Başakşehirspor’ da forma giyen Philippe Keny. 23 yaşında, 1.90 boyunda olan Senegalli golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Yeşil-mavililer, Keny ile her konuda anlaştı.

Ancak Başakşehir Kulübü, genç forveti göndermemek için ayak diretiyor. Bunun nedeni ise Başakşehirspor’ un bu bölgeye yapmak istediği transfer konusunda henüz sonuca ulaşamamış olması. İstanbul ekibi, gündemindeki golcüyü kadrosuna katması durumunda Philippe Keny, Rizespor’a gelecek. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ ın da golcü için ısrarcı olduğu ve yönetimden bu transferin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK