RİZE HABER
Giriş Tarihi : 19-01-2024 17:39

Saadet Partisi Ardeşen Adayı Açıklandı

SAADET PARTİSİ'NİN 31 MART'TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNDE RİZE'NİN ARDEŞEN İLÇESİNDE ADAYINI GİK ÜYESİ KEMAL EKSİLMEZ OLARAK AÇIKLADI

Saadet Partisi Ardeşen Adayı Açıklandı

Saadet Partisi'nin 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Rize'nin Ardeşen ilçesinde adayı belirlendi.

Saadet Partisi Ardeşen İlçe binasında düzenlenen törende GİK Üyesi Kemal Eksilmez adaylığını açıkladı.

rize-saadet-ardesen-14.jpeg

Düzenlenen törene Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, İl Müfettişi Sait Eksilmez,

Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Ardeşen ilçe Başkanı Şahin Ali Döne, Saadet Partisi Rize il ve ilçe başkan adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

rize-saadet-ardesen-15.jpeg

Kemal Eksilmez yaptığı açıklamada;

"Adaylık sürecimiz belirli bir aşama süreci 1.5 aylık çalışma, genel merkezimizin takdiri ve ilçe teşkilatımızın çalışmaları sonucunda belirlendi." dedi.

Eksilmez, "Bizim derdimiz Ardeşenli hemşehrilerimize hizmet aşkıdır. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır diyor peygamber efendimiz, biz buna inandık ve yola çıktık" ifadesini kullandı.

rize-saadet-ardesen-12.jpeg

"Zaman içerisinde açıklamalarımız olacak, devrim niteliğinde projelerimizle vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Başkan seçildiğimizde israfsız belediye ile bereket artacak." diyen Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Kemal Eksilmez, "Biz Ardeşen Belediye Başkanlığını almak için gece gündüz çalışacağız ve başaracağız. Gece uyurken bile plan proje içerisinde Ardeşenimize neler yapabilirim derdindeyim. 1994 yılında Ardeşenimizde Milli Görüş ruhuyla nasıl başarı gösterdikse 2024 yılında, yani 30 yıl sonra aynı başarı ile Ardeşen Belediyesini devralacağız, inanarak bu yola çıktık ve başaracağız." dedi.

rize-saadet-ardesen-1.jpeg

Kemal Eksilmez, 1966 yılında Ardeşen'in Doğanay köyünde dünyaya geldi. Ardeşen'de orman ürünleri ve inşaat alanında faaliyet gösteren ve 1990 yılında kurulan Hilorsan'ın Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi olan Eksilmez evli ve beş çocuk babasıdır

 Etiketler :
YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK