RİZE HABER
Giriş Tarihi : 22-03-2024 11:47

RTEÜ'den "Egzersiz Dostu Huzurevleri" Sosyal Sorumluluk Projesi Etkinliği Gerçekleştirildi

Rize'de 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu tarafından “Egzersiz Dostu Huzurevleri” sosyal sorumluluk projesi etkinliği düzenlendi

RTEÜ'den

Haber:Yasemin Özçelik 
Müyesser Kart Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte, RTEÜ Toplumsal Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ayten Yılmaz Yavuz açılış konuşması yaptı.

Açılış konuşmasının ardından, Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Yıldırım, “Yaşlılarda Fiziksel Aktivite ve Egzersizin Önemi” başlıklı konferans verdi.

Konferansın ardından, Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Melike Yağcı öncülüğünde, Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencileri tarafından katılımcılara “Solunum ve Esneme Egzersiz Uygulamaları” yaptırıldı.


Etkinliğin sonunda, Ziraat Fakültesi Arş. Gör. Dr. Damla Turan Büyükdinç ve Pazar Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Songül Yıldız, protokol üyeleri, katılımcılar ve öğrenciler “İç Mekân Süs Bitki Düzenlemesi” yaptı.

Etkinliğe, Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Halil Pehlivan, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK