RİZE HABER
Giriş Tarihi : 23-02-2024 21:52

RTEÜ'de Dr. Taner Erol, Rektör Danışmanlığına atandı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Enformasyon Şube Müdürü Öğretim Görevlisi Dr. Taner Erol, Rektör Danışmanlığına atandı.

RTEÜ'de Dr. Taner Erol, Rektör Danışmanlığına atandı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde (RTEÜ) uzun bir zamandır basından ve iletişimden sorumlu müdür olarak görev yapan Dr. Taner Erol, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’ın danışmanlığına atandı.

Erol’un yerine Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Enformasyon Şube Müdürü olarak yeni akademisyen olan Öğretim Görevlisi Seda Durmuş atandı. Ancak Seda Durmuş kısa bir süre sonra görevini aynı müdürlük bünyesinde bir süre görev alan Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Arifoğlu’na bıraktı. Buna göre Arifoğlu, RTEÜ’nün Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Enformasyon Şube Müdürlüğünden sorumlu kişi oldu.
Rize'de kurumsal iletişimi en uzun süre yapan, mesleği iletişim, halkla ilişkiler ve gazetecilik olup Rektör danışmanı olarak atanan Dr. Öğretim Üyesi Taner Erol, yeni görevinde daha farklı konularda rol üstlenecek.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK