RİZE HABER
Giriş Tarihi : 01-12-2023 23:20

Rize’nin Yeni Meclis Başkanı Aydın Bilsel Başvuruda Bulundu

Rize Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, Rize İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Rize’nin Yeni Meclis Başkanı Aydın Bilsel Başvuruda Bulundu

AK Parti Rize Kurucu İl başkan yardımcısı, 2 dönem il genel meclis üyeliği ve başkan vekilliği, son dönemde Rize Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Muhittin Aydın Bilsel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Rize İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yeniden İl Genel Meclisi Üyeliği için aday olan Aydın Bilsel’in Rize İl Genel Meclis Başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

MUHİTTİN AYDIN BİLSEL KİMDİR?

03.09.1975 tarihinde Rize’de doğdu. İlk ve orta öğretimimi Rize’de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendislik Bölümü ve Avrasya Üniversitesi Optisyenlik Bölümünden mezun oldu. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde İşletme yüksek lisansını tamamladı. 2001 yılı Ak Parti Rize kurucu il yönetim kurulu üyesi olarak başladığı siyasi hayatına, çeşitli birimlerin il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2009 ve 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde il genel meclis üyesi olarak görev yaptı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye meclis üyesi seçildi.

Rize Belediye Başkan yardımcısı olarak görev yapan Muhittin Aydın Bilsel; aynı zamanda ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK