RİZE HABER
Giriş Tarihi : 09-02-2024 23:23   Güncelleme : 12-02-2024 17:19

Rize'li Genç Futbolcu Hayatını Kaybetti

Rize Özel İdarespor’un takım kaptanı Fatih Kaan Arıman, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Rize'li Genç Futbolcu Hayatını Kaybetti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Rize Özel İdarespor’un takım kaptanı Fatih Kaan Arıman (29), karaciğer enfeksiyonu nedeniyle ambulans uçakla kaldırıldığı İstanbul Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Arıman, evli ve birisi 3 yaşında diğeri 1 yaşında olmak üzere 2 kız çocuğu babasıydı.

6 Şubat Salı sabahı yoğun kusma ile Rize Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Arıman için gerekli tetkikler yapılınca vücudunda yoğun enfeksiyon oluştuğu fark edildi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Arıman’a burada acil müdahale edilerek yoğun bakım servisine alındı. Enfeksiyonun karaciğerini de sardığı, böbreklerine ve beyninde hasar oluştuğu tespit edilen Arıman, çarşamba günü ambulans uçakla Rize-Artvin Havalimanı’ndan İstanbul Başakşehir’de bulunan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
90 dakika maça çıktı
Hastaneye kaldırılmadan bir hafta önce üşütmeye bağlı olarak her gün hastaneye giden ve burada serum taktırarak ağrı kesici ilaçlar aldığı öğrenilen Arıman, her gün takım antrenmanlarına çıkmayı ihmal etmezken, durumu kötü olmasına rağmen Rize Özel İdarespor’un deplasmanda Kars 36spor ile oynadığı BAL Ligi maçında forma giydi.
Sevenlerinin maça çıkmasını istememesine rağmen maç günü yine Kars’da hastanede serum taktırıp ağrı kesicilerle maça çıkan Takım Kaptanı Arıman, karlı statta ve yoğun soğuk altında 90 dakika boyunca maç oynayarak takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemedi.


2-1 Özel İdarespor’un galip geldiği karşılaşmanın sevincini tam olarak yaşayamayan Arıman’ın dönüş yolunda rahatsızlığının başladığı öğrenildi. Gece saatlerinde Rize’ye gelen Arıman yine Devlet Hastanesi’nde serum taktırarak eve geçerken ertesi gün gittiği Sağlık Ocağında yapılan tahlillerde kanındaki enfeksiyon oranının yüksek çıktığı tespit edilince Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmış daha sonra ise ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmişti.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK