RİZE HABER
Giriş Tarihi : 04-07-2023 00:16

Rizeli emekli Coğrafya Öğretmeni İbrahim Suyabatmaz Adana’da Toprağa Verildi

74 yaşında vefat eden Suyabatmaz, iki erkek çocuk babasıydı

Rizeli emekli Coğrafya Öğretmeni İbrahim Suyabatmaz Adana’da Toprağa Verildi

Haber: Faik BAKOĞLU

Adana’ daki doktor oğlu Özgür Suyabatmaz’ ın yanındayken geçirdiği anı rahatsızlık sonunda 2 Temmuz 2023 Pazar günü vefat eden Rizeli emekli Coğrafya Öğretmeni İbrahim Suyabatmaz, gözyaşları sonunda 3.06.2023 Pazartesi günü ailenin isteğiyle Adana’ da son yolculuğuna uğurlandı.

74 yaşında vefat eden İbrahim Suyabatmaz uzun yıllar Rize Lisesi ve Rize Anadolu Lisesinde yönetici ve öğretmenlik yaptıktan sonra meslektaş eşi Yıldız Biberoğlu Suyabatmaz ile birlikte İzmir’ e yerleşmişlerdi. Yazları da Aydin Didim’ de ikamet eden emekli eğitimci İbrahim ve Yıldız Suyabatmaz çifti, tedavi olmak için bir süredir Doktor olan oğlu Özgür Suyabatmaz’ ın ortak olduğu özel hastanede tedavi görüyordu.

 

Anı vefatı baba ocağı Rize’ de de büyük üzüntüye neden olan emekli lise öğretmeni İbrahim Suyabatmaz’ a Allah’ tan Rahmet, başta meslektaş eşi Yıldız Suyabatmaz’ a, Dr. Oğlu Özgür ve Aydin Nazilli’ de Gıda Mühendisi olan küçük oğlu Önder Suyabatmaz’ a, İstanbul’ da Noter olan kardeşi Metin Suyabatmaz’ a, emekli öğretmen kardeşi Zafer Suyabatmaz’ a, emekli bankacı kardeşi Emin Suyabatmaz’ a, Kayın biraderleri Ziya, Gürbüz, Gündüz ve Rıza Biberoğlu kardeşlere, diğer yakınlarına, sevenlerine ve dostlarına da başsağlığı ve sabır dileriz.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK