RİZE HABER
Giriş Tarihi : 07-02-2023 09:15   Güncelleme : 08-02-2023 00:47

RİZE TEK YÜREK '' UYKULAR HARAMDI BİZE BU GECE'' ''HIZIR GİBİ YETİŞTİLER''

Rize tek yürek oldu dün öğlen saatlerinden itibaren herkes ne yapabilirim diye saha ya koştu .elinden gelen neyse onu yapmaaya çalıştı. kan merkezleri inanılmaz kuyruk oluştu.yardım kolileri yola çıkanlar derken genç bir kurye şirketi de insanları hazırladığı paketleri evlerinden alıp yardım merkezıne ulastırmaya gönüllü oldu.

RİZE TEK YÜREK '' UYKULAR HARAMDI BİZE BU GECE'' ''HIZIR GİBİ YETİŞTİLER''

İnsanlara sosyal medya üzerinden bir afiş ile çaĞrıda bulundular. tanımadıkları için ilk etapta insanlar ulaşmak için çekimser kaldılar.

Seslerini Rize Valisi'ne ulaştırıp ,yardım etmeye bu şekilde gönüllü olduklarını belirttiler

Rize valiliininin izni ile kolları sıvadılar bütün gece geç saatlere kadar toplanma merkezlerine eşya taşıyan genç kuryeler yağmurun yağması ile araba ile taşımaya devam etti .geç saatere kadar eşyaları karşılaıp paket yapan rize gençlik merkezinde ve evlerinden eşyaları gönderen aileler de duygusal anlar yaşandı.

RİZE TEK YÜREK '' HIZIR GİBİ YETİŞTİLER''

Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen Rize uyumuyor ve hayırseverler paketlerini hazırlayıp kah kendi imkanları kâh hizir paket kurye servisi ile toplanma merkezlerine ulaştırmaya devam ediyor

Bu ilan sonrasında hizir paket in kuryeleri bu saatte kadar evlerden paketleri alıp toplama merkezlerine ulaştırmaya devam etti.

Gönüllü gençler yağmurun yağması ile araba ile battaniye taşımaya devam ettiler

 

 

 

 

 

 

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK