RİZE HABER
Giriş Tarihi : 16-03-2023 22:31

Rize Halkı Mecliste Kenan Bıyık’ı istiyor

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi yapılan tüm anketlerde birinci çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili aday adayı Kenan Bıyık’ ı halk mecliste görmek istiyor.

Rize Halkı Mecliste Kenan Bıyık’ı istiyor

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kaldı. 18 Mart’ta başlayacak olan seçim takvimi öncesi Rize’ de yapılan anketlerde CHP’de Kenan Bıyık ismi ön plana çıkıyor. Yapılacak olan 28’nci dönem milletvekilliği seçimlerinde yaklaşık 1 yıldır sahada aktif olarak çalışan ve Rize halkının yakından tanıdığı, yapılan anketlere damga vuruyor. Hem kendi partisinde hem de diğer partilerin aday adayları arasında halkın en çok ilgi gösterdiği milletvekili aday adayı olan Bıyık’ ı Rize halkı birinci sıra milletvekili adayı olarak milletvekilliği listesinde görmek istiyor.
Halkın içinden biri olan Kenan Bıyık Rize halkı gönüllerin vekili olarak nitelendirirsin Rize’ yi mecliste en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorlar. Rize’ nin geleceği için vatandaşlar bir kez daha listelerde hata yapılmasını istemiyor. Kenan Bıyık’ ın birinci sırada vekil adayı olarak gösterilmesi durumunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Rize’ den en az bir vekil çıkarılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK