RİZE HABER
Giriş Tarihi : 21-01-2023 01:21   Güncelleme : 21-01-2023 09:05

Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Özcan Yavaşi atandı.

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliği görevine atandı.

Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine  Doç. Dr. Özcan Yavaşi atandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğine Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi’nin atandığı öğrenildi.

Yavaşi’den boşalan Rize Devlet Hastanesi başhekimliğine atama yapılıncaya kadar başhekim yardımcısı Uz.Dr.Oğuz Ali Özşahin'in bakacağı bilgisine ulaşıldı.

Doç. Dr. Yavaşi daha önce Rize Devlet Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliği görevlerini beraber yürütmüştü.

DOÇ. DR. ÖZCAN YAVAŞİ KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Doç.Dr.Özcan Yavaşi,  1974 yılında Terme’de doğdu. İlk orta ve Lise öğrenimini Samsun, Rize ve Trabzon’da tamamladıktan sonra 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Rize 112 KKM’nde çalıştıktan sonra, Rize Sağlık Müdürlüğünde 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2011 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Acil Tıp ihtisasını tamamladı. Rize Devlet Hastanesi’nin acil servisinin kurulmasında görev alıp aynı yerde mecburi hizmetini tamamladı. 2013 yılından beri Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalında öğretim görevlisi olarak görev yapmaktayken 2018 yılında Rize Devlet Hastanesi başhekimi olarak görevlendirildi. Evli ve iki çocuk babasıdır. 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK