RİZE HABER
Giriş Tarihi : 13-05-2023 01:23   Güncelleme : 13-05-2023 01:36

Rize Devlet Hastanesinde Hemşireler Günü Kutlandı

Rize Devlet Hastanesinde 12 Mayıs Hemşireler Günü etkinliği personelin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Rize Devlet Hastanesinde Hemşireler Günü Kutlandı

Rize Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Rize Valisi Kemal Çeber’in eşi Neslihan Çeber, Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Şaban Ergene, hastane yöneticileri ve sağlık personeli katıldı.

Vali Kemal Çeber’in eşi Neslihan Çeber, burada yaptığı konuşmada sağlık çalışanların fedakarca görev yaptığını belirterek, Rize'de sağlık hizmetlerinin sunumunda büyük katkıları ve emeği bulunan tüm hemşirelere canı gönülden teşekkür ederek, hemşireler gününü kutladı.

Hastane Başhekimi Ergene ise, sağlık hizmetlerinin bir ekip hizmeti olduğunu belirtti. Hemşirelerin güç çalışma şartlarına rağmen ortaya koydukları, disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü, şefkatli tutumları ile sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşumunda sağlık ekibinin temel taşlarından olduğunu kaydeden Ergene, hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Gününü tebrik ederek, "Dünyada ve ülkemizde nesillerin devamı için büyük önem arz eden sağlık hizmetlerinin sağlanması ve gelişmesi için hemşirelerimiz, sorumluluk bilinci ile vazifelerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Bu bağlamda özveriyle hizmet veren bütün meslek mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Program sonrasında emeklilik hakkı kazanan iki hemşireye bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim edilerek, programa katılan personellere özel ikramlarda bulunuldu.

 

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK