RİZE HABER
Giriş Tarihi : 04-02-2024 08:46

Rize Belediyesi'nden Çocuklara Ara Karne Hediyesi: Eğlence Dolu Bir Etkinlik

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM), okulların ara tatilini kutlamak için Rize sahil rekreasyon alanında "Ara Karne Etkinliği" düzenledi.

Rize Belediyesi'nden Çocuklara Ara Karne Hediyesi: Eğlence Dolu Bir Etkinlik

Öğrencilerin aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmesi ve eğlenmesi amacıyla organize edien etkinliğe Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak da katıldı. Etkinlikte Metin ve Ak, çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek sohbet ederek oyunlar oynaadı.

Çok sayıda çocuk ve ailenin katıldığı etkinlikte zeka oyunları ve boyama etkinlikleri gerçekleştirildi. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte çocuklar, oyunlar oynayarak ve yarışmalara katılarak keyifli vakit geçirdi. Aileler de çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşarken etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri, etkinlikten büyük keyif aldıklarını ifade ederek Rize Belediyesi'ne bu tür etkinlikler düzenlediği için teşekkür ettiler.

Rize Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise belirlenen programlar dahilinde sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edeceği belirtildi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK